Barcelona – Manchester City

Champions League bets

Champions League bets. Onsdag tager Barcelona hjemme på Camp Nou i mod Manchester City, i det der efterhånden er en årlig affære, da de to hold har en tendens til at ramle ind i hinanden i Champions League. Det er således sket i 3 af de seneste 4 Champions League turneringer, og det er så afgjort FC Barcelona der har overtaget i de indbyrdes kampe. Derfor er de forskellige odds på Barcelona sejr på de forskellige danske betting sider da også i den noget lave ende, hvis man skal se generelt på det. Hvis man skal gå efter den store betting bonus, så er det altså ikke nødvendigvis en FC Barcelona sejr man skal spille på, og når man ser på FC Barcelonas øjeblikkelige form er det da heller ikke en selvfølge at de kører Pep Guardiolas Manchester City over. City er nemlig et hold der trods et pointtab i weekenden mod Everton er godt kørende. Og med to brændte straffespark i weekendens kamp mod Everton kan pointtabet nok godt tilskrives sort uheld mere end noget andet. Derfor kan man da også forvente en tæt affære i onsdagens opgør, som der helt sikkert skal spilles nogle penge på. For der er gode spil at finde på kampen i jagten på den store betting bonus ved at bruge vores Champions League bets.

champions league bets

Spil på Barcelona – Manchester City hos Unibet Sport!

Vores spilforslag: Manchester City får noget med hjem

champions league bets

Spil på Barcelona – Manchester City hos Unibet Sport!

Manchester City er efterhånden et vældig erfarent Champions League hold, som man generelt godt kan forvente levere en moden og struktureret indsats på en af Europas allersværeste udebaner. Samtidig har de fået en dreven taktiker som træner i Pep Guardiola, der oven i købet kender Barcelonas styrker og svagheder bedre end de fleste. Vi forventer et opgør hvor Barcelona bliver spilstyrende, men hvor Manchester Citys kvikke offensive spillere godt kan gøre ondt på Barcelona. Spillere som Aguero, Silva, De Bruyne og Sterling skal nok få muligheder, så spørgsmålet er blot om de formår at udnytte dem. Pengespil på nettet og dansk sportsbetting er aldrig helt sikkert, men vi tror dog på, at det kan give mening at spille på enten en uafgjort kamp til odds 4.80 eller alternativt så spille på at City napper sejren til odds 6.30 på Unibet, hvilket da helt sikkert er vores favorit blandt de mange forskellige Champions League bets. Til sammenligning giver det blot 1.52 at spille på FC Barcelona sejr, så der er der ikke meget at komme efter, og vi mener heller ikke at Barcelona er helt så store favoritter som de ifølge de danske bookmakere gøres til.

Find flere spil og odds på Unibet Sport

Inde på Unibet kan du finde adskillige odds på diverse spil og kampe, både flere forskellige odds på denne pågældende kamp vi her har analyseret på, men også på stort set alle andre fodboldkampe. Derfor kan du også overveje at spille på FC Barcelona – Manchester City i et kombinationsspil, hvor du kombinerer bettet med spil på andre kampe. Dermed kan du vinde en endnu højere gevinst. Hvis du ikke har spillet inde på Unibet Sport før kan du desuden få en høj dansk bookmaker bonus derinde, da du får en 100% indbetalingsbonus op til 1500 kroner på din første indbetaling på Unibet Sport. Desuden får du 25 gratis spins med som ekstra bonus, så du også kan spille lidt gratis spilleautomater. De free spins man får hos Unibet Sport er uden gennemspilningskrav.

Spil på Barcelona – Manchester City hos Unibet Sport!