Cashpoint Sport – nu en realitet…

Cashpoint Sport nyhed – Nye spillere får 1000 kr. i odds bonus!

Cashpoint Sport er en af de danske sportsbetting sider, som du nok har hørt om i forvejen. De har samarbejde med danske kiosker over hele landet, hvor man kan spille på de forskellige online betting spil, og disse spil kan man altså også spille over internettet. Og man kan endda få sig en god dansk betting bonus oveni hatten når man tilmelder sig og begynder at spille inde på Cashpoint Sport. Der er tale om en 100% odds bonus på den første indbetaling man laver på sin Cashpoint Sport spillekonto, og så kan man ellers få sig op til 1000 kroner i bonus.

Så det er jo en ganske flot betting bonus, som man kan bruge til at vinde endnu flere penge med, med lidt held og dygtighed. For at man kan få udbetalt bonussen skal man omsætte bonusbeløbet mindst 8 gange på odds 2.0 eller højere. Så det er bare med at få fundet nogle gode bets, som man kan spille på. Og man bestemmer stort set selv hvilken sportsgren, der skal sættes penge på.

Cashpoint Sport nyhed gratispengespil

Læs vores anmeldelse af Cashpoint Sport

Spil på alt hos Cashpoint Sport

I vores Cashpoint Sport nyhed, kan vi fortælle dig at de har et meget stort udvalg af forskellige pengespil på nettet. Der er alt fra fodbold, tennis, ishockey, basketball og til de mere kuriøse sportsgrene som eSport, Aussie Rules Football og pesäpallo, som er den finske variant af baseball og meget meget andet. Så uanset om man ved alt om fodbold og helst vil spille på fodboldkampe eller om man er helt vildt med en sportsgren, som er så godt som ukendt for de fleste så kan man altså formentlig finde odds på det inde hos Cashpoint Sport. Cashpoint Sport er altså en interessant og god dansk odds side, og det er helt bestemt værd at prøve det af. Vi vil snart bringe en fuld anmeldelse af den danske bookmaker.

spil hos Cashpoint Sport