Bwin kommer til Danmark den 29. November

Bwin kommer tilbage til Danmark som en ny dansk betting side!

Bwin har efter en årrække valgt at vende tilbage til Danmark, hvor de den 29. november atter slår dørene op for danske spillere. Umiddelbart må det siges at være spændende nyt, da de er en af verdens største online bookmakere, og derfor også med det samme kan forventes at træde ind på scenen som en af de store danske bookmakere fra slutningen af måneden. De har annonceret at det især er deres live betting og live odds som de vil konkurrere på. Derfor kan man forvente en ny dansk betting side med masser af gode livebets.

bwin-gratispengespil

Prøv lykken hos betting siden 888sport her!

Bwin overtager Scandic Bookmakers og Sportingbet

Et glædeligt gensyn med Bwin kommer i forbindelse med et vemodigt farvel til to af de danske odds sider som har været på banen i rigtigt mange år. Bwin overtager nemlig Scandic Bookmakers og Sportingbet, og alle de nuværende spillere på disse to danske bookmakere vil automatisk få overført deres brugere til den nye Bwin side. Selvom det er en smule trist at skulle vinke farvel til de to gamle udbydere af dansk sportsbetting, så må man i samme moment erkende at tiden var løbet lidt fra både Sportingbet og Scandic Bookmakers. Således har brugervenligheden og sidernes design i et stykke tid haltet noget efter konkurrenterne. Af disse årsager kan det være godt for alle, at der kommer noget nyt til i stedet for.

Vi vender tilbage med anmeldelse snarest muligt

Vi vil sørge for at få afprøvet og spillet en masse når de går i luften, så vi hurtigst muligt derefter kan komme med en fyldig anmeldelse af betting siden. Her vil man både kunne læse om eventuelle betting bonusser, spiloplevelsen og hvad deres udvalg af bets er. Så følg med her på Gratispengespil.com og find ud af alt der er værd at vide om Bwin.

Prøv lykken hos betting siden 888sport her!