Gå Bonanza med Casumo og vind stort

6 dage med kampagner hos Casumo

Fra den 28. maj og frem til d. 2. juni kan du deltage i lækre kampagner hos Casumo! I løbet af den korte periode på 6 dage vil der være præmier for hele 500.000 kr på det online casino!

Og det er jo ikke helt tosset! I den første turnering handler det om at samle point ved at spille på forskellige spilleautomater. Jo flere point du samler, desto større er dine chancer for at snuppe en af de store pengepræmier.

Den sidste kampagne varer fra 1. – 2. juni, og her vinder du penge ved at gennemføre et specielt mini-spil, som popper op når du spiller Big Bad Wolf.

Vil du gerne vide mere om kampagnerne og hvordan du vinder? Så læs videre her!

casumo

Spil med om præmierne her!

Første turnering!

Den første turnering varer fra 28. – 31. maj, og her ligger præmiepuljen på små 100.000 kroner om dagen! For at få fingrene i gevinsten skal du opsamle point ved at spille på én bestemt spilleautomat.

Udfaldet af dine spins afgør hvor mange point du får, og det handler altså om at få så mange som muligt. Det giver dig nemlig større chance for gevinst.

Det er meget vigtigt, at du spiller på den rigtige spilleautomat, og det skifter hver dag. Så vær opmærksom på datoen når du spiller hos Casumo.

Her kan du se hvilke automater der gælder:

  • Tirsdag d. 28. maj – Sticky Bandits
  • Onsdag d. 29. maj – Eastern Emeralds
  • Torsdag d. 30. maj – Sakura Fortune
  • Fredag d. 31 maj – Tiger’s Glory

Sådan optjener du point

Selvom det er ganske nemt, så er det måske meget rart at vide hvordan man helt præcist får point i turneringen. Heldigvis er det også ret nemt at forstå. Du får nemlig point hvis du rammer et scattersymbol eller hvis du udløser en bonusrunde med Free Spins.

Et scattersymbol giver dig 5 point til konkurrencen mens en bonusrunde udløser hele 100 point! Som du kan læse, så handler det altså bare om at spinne løs og håbe på en bonusrunde. Så har du nemlig hurtigt optjent en masse point!

casumo

Spil med om præmierne her!

Forårsbonanza

D. 1. juni – til d. 2. juni er der forårsbonanza på Casumo. Og hvad betyder det så? Jo, det betyder, at du kan vinde 10.000 kr ekstra ved at spille på Big Bad Wolf! Det er faktisk super simpelt og ligetil for enhver.

Når du starter spilleautomaten vil en mini-spil automatisk komme frem øverst i spillet, og her gælder det om at få en lille figur igennem 9 niveauer. Hver gang du vinder med de rigtige symboler, kommer figuren tættere på det 9. og sidste niveau.

Alle som gennemfører spillet og alle niveauerne vil være med i lodtrækningen om de 10.000 kr, og der bliver trukket 10 heldige vindere!

Det med småt!

Denne kampagne er heldigvis rimelig ligetil, og der er ikke nogle hager ved at deltage! Det eneste som du skal være opmærksom på er, at du ikke kan bruge bonuspenge til turneringen.

Du skal altså bruge “rigtige penge” hvis du vil spille med om de ekstra gevinster. Derudover er konkurrencen tilgængelig for alle Casumo spillere, som blot spiller på de rigtige automater.

Er du så heldig at vinde en gevinst, så vil du blive krediteret indenfor 48 timer, og du vil blive underrettet via SMS.

Spild ikke tiden, men hop ind på Casumo og start din pointhøst allerede nu!

Spil med om præmierne her!