Børsnoteringen af Nets

Børsnoteringen af Nets – Ny bonus hos BetOnFinance

Hvis du følger med i nyhederne har du muligvis hørt om, at Nets som er firmaet der står bag blandt andet NemID kommer på børsen den 27. September. I den anledning er der inde på BetOnFinance blevet lanceret en ny bonus, som man kan udnytte til at spille på hvordan børsnoteringen af Nets kommer til at gå. Så hvis du har mod på at prøve et pengespil på nettet, hvor du kan oddse på finanser, så er det værd at prøve BetOnFinance af. Hvis du forudsiger hvordan børsnoteringen af Nets kommer til at gå, kan du nemlig vinde en god odds bonus.

Børsnoteringen af Nets gratispengespil

Lanceringsbonus på 200% op til 1000 kr.

I anledning af børsnoteringen har BetOnFinance lanceret en ny bonus, hvor man i velkomst kan få 200% bonus på sin første indbetaling op til 1000 kr. Med bonussen kan man så enten vælge at oddse på børsnoteringen af Nets eller måske er der andre aktier som man hellere vil placere sine bets på. Det kan være du har prøvet at handle med aktier tidligere, eller det kan være du aldrig har prøvet det. Uanset hvad så er BetOnFinance en nem og overskuelig måde at bette på aktier, og som sådan er det så nemt, at man nærmest kan sammenligne deres side med en dansk bookmaker, bare med fokus på aktier.

BetOnFinance er 100% dansk

BetOnFinance er en seriøs udbyder spil og odds, og en af de danske betting sider hvor der er tjek på tingene. Det er spændende at opleve et online betting spil, hvor fokus ikke er på dansk sportsbetting, men der i mod på odds aktier og finansverdenen. Vi har tidligere skrevet en anmeldelse af BetOnFinance, og du kan læse den lige her hvis du leder efter anderledes former for online casinoer og danske betting sider. Læs vores anmeldelse af BetOnFinance.