Manchester United – Zorya Luhansk

Betting tips: Manchester United – Zorya Luhansk: Få enormt høje odds på overraskelsen!

I anden runde af gruppespillet i UEFA Europa League gruppespillet er Mourinhos hårdt prøvede Manchester United endnu engang i kamp. Efter at have tabt i deres første kamp ude mod upåagtede Feyenoord, skal de i anden kamp byde det for mange ukendte hold Zorya Luhansk fra Ukraine velkommen. Zorya Luhansk vil vi her med vores betting tips komme mere ind på, for vi mener at odds på en sensation er så gode, at det er værd at tage chancen på oddset, og vi har da også fundet nogle rigtigt høje odds på en af de danske betting sider. Det kommer vi nærmere ind på. Til at begynde med vil vi komme med lidt information om Zorya Luhansk. Desuden har vi kigget de forskellige danske sportsbetting sider igennem, for at finde de bedste spil på kampen. Så find din danske bookmaker lige her og vind på bets! Hos Nordicbet Odds får du 2000 kr. i betting bonus, ved blot at downloade deres mobil app.

nordicbet-odds-gratispengespil-com betting tips

Odds på kampen hos Nordicbet hos NordicBet Odds!

Zorya Luhansk

I skrivende stund befinder Zorya Luhansk sig i toppen af den ukrainske liga, og i sidste weekend slog de Dynamo Kiev på udebane i Kiev. Der er altså ikke tale om et hold, som man nødvendigvis skal forvente blive kørt over i kampen mod Manchester United. De har på vejen mod Europa League også spillet uafgjort mod den tyrkiske storklub Fenerbache. Flere af deres spillere er desuden udlånt fra den dominerende ukrainske klub Shakhtar Donetsk. Der er altså tale om et hold, som nok er ret ukendt, men som helt klart har noget at skyde med. Og det kan være en god ting for dig der gerne vil vinde en god odds bonus kampen. For inde på Nordicbet Odds som er en af Danmarks bedste danske odds sider får du nemlig pengene hele 26 gange igen hvis Zorya Luhansk overrasker og vinder over Manchester United. Det er et odds der er værd at udnytte!

Formsvagt hjemmehold

I modsætning til de formstærke gæster er Manchester United ikke ligefrem inde i en periode hvor de spiller nogen som helst modstandere ud af banen. Efter tre nederlag på stribe fik de sig endelig en hårdt tiltrængt sejr mod Northampton fra League Two, i en kamp hvor der stod uafgjort langt inde i anden halvleg. Og da Mourinho på forhånd har proklameret at Europa League ikke er en prioritet for holdet, kan man yderligere forvente at se mange af reserverne spille. Altså kan man givetvis forvente at se spillere som den sympatiske hollænder Memphis Depay, den altid Oscarvindende Ashley Young og måske endda fotogene Phil Jones i startopstillingen, eventuelt krydret med en masse akademispillere. Med andre ord forestiller vi os, at United sagtens kunne finde på at stille med et uprøvet hold i kampen. Hvilket naturligvis er en stor fordel for Zorya Luhansk.

Betting tips hos Nordicbet – høje odds på Zorya sejr

Vores betting tips på kampen er, at man spiller på overraskelsen fordi at oddset er utroligt højt. Hos Nordicbet Odds kan du få odds 26.00 på at Zorya vinder, og det er simpelthen for godt et bet til at lade være med at spille på det, selvom United naturligvis er favoritter. Vi taler altså om et udehold som for få dage siden har slået Dynamo Kiev på udebane. Derfor er vores betting tips, at man sætter sine penge på sejr til udeholdet til odds 26, for der kan man snildt vinde en solid betting bonus. Det er altså ikke nødvendigvis at spille russisk roulette at sætte pengene på Zorya i denne kamp. Og vinder man så er der jo også lidt ekstra til at smide nogle indsatser efter nogle spillemaskiner online og enarmede tyveknægte, hvis man skulle have lyst til det.

Hvad tror du kampen ender?

nordicbet odds gratispengespil betting tips

Spil på Manchester United – Zorya Luhansk hos Nordicbet hos NordicBet Odds!