Det bedste spilforslag på Chelsea – Manchester United

Mourinhos milliarder går igen i defensiven

bedste spilforslag

Spil på Chelsea – Manchester United hos 888Sport!

Her finder du vores bedste spilforslag når Chelsea søndag tager imod Manchester United, i hvad der på papiret ligner MOTW, eller Match of the Week om man vil. Denne titel som ugens kamp forudser vi, bliver en smule svær at leve op til. Der er nemlig rigtig mange ting på spil, når Mourinho vender tilbage til Stanford Bridge, akkurat som vi så det i mandags på Anfield. Og der ved vi alle sammen godt, hvad der skete. Så hvis du søger inspiration til gode spil på kampen og vil se hvor man kan få højest odds, så læs videre nu!

Manchester United er efter seneste Premier League kamp blevet udsat for en række kritikpunkter, da de gæstede Liverpool på Anfield. Her så alle de røde djævle kampen fra den defensive højborg, imens de talte, hvor mange penge de alle var værd tilsammen. Det var et klokkeklart bevis på, at United har fået en manager, der taktisk stikker imod måden, United er kendt for at spille på. Det klæder egentlig ikke nogen, og derfor må vi forvente, at Mourinho igen ikke tør tabe. Her skal vi også huske, at det er første gang siden 2010, hvor Mourinho gæstede sin gamle klub med Inter, at manageren er tilbage på Stanford Bridge på modstanderens side. Her er Conte ved roret, der virkelig begynder at vise, hvorfor han er ansat af Abramovich’s Chelsea. Det bliver dog interessant at se, om Conte kan løsne op for Uniteds defensive dæmninger. Men hvad kan man så finde af odds hos de danske bookmakere?

Bedste spilforslag: Kampen ender 0-0

bedste spilforslag chelsea manchester united

Spil på Chelsea – Manchester United hos 888Sport!

Vi kan ligeså godt være helt ærlige her i firmaet. Vi forventer ganske enkelt ikke den store MOTW kamp på søndag, da vi ingen tiltro har til Mourinhos nosser. Den måske største kamp i sæsonen for Mourinho som manager må næsten være den, hvor han for første gang går på Broen som manager for et anden engelsk hold. Den tør han ganske enkelt ikke at tabe, og hvis vi kender ham godt nok, ved vi, at han vil være tilfreds på 2 point i 2 så svære udekampe i træk. Den eneste der kan ændre på det ønske, er Conte og hans 11 spillere, der skal hurtigere ud af starthullerne, end Liverpool gjorde det i mandags. Dog ser vi heller ikke den italienske mafia gå i den store offensiv, da et nederlag igen ville betyde, at United ville overhale Chelsea med et enkelt point. Men hvor finder man så den bedste odds bonus på et sådan et spil? Efter at have gransket alle de danske betting sider har vi konstateret, at på 888sport får man hele 8.5 på en klokkeklar 0-0 kamp, hvilket er vores bedste spilforslag på kampen.

Får vi måske et rødt kort på Broen?

Det kunne også sagtens være en kamp, hvor frustrationerne får frit løb. Og så er det jo bare spørgsmålet om, hvem der taber hovedet. Der er ingen tvivl om, at både Costa og Fellaini ligger forrest i feltet, men da Costa aldrig er før har fået rødt i Premier League, og Fellaini ikke nødvendigvis starter inde, skal vi måske finde tossen et andet sted. Sidste gang Zlatan besøgte Broen med PSG i 2015 fik han et tvivlsomt rødt kort, men er det ikke også ved at være på tide, at svenskeren viser sig fra hans mere barnlige side. 888sport giver således 26.0 i odds på, at Zlatan ser rødt i kampen og det mener vi er det klogeste og bedste spilforslag. Værsgo, og gå så efter den store betting bonus!

Spil på Chelsea – Manchester United hos 888Sport!