Det bedste bet: Southampton – Liverpool

Liverpool hiver sejren hjem til Merseyside

bedste bet betting bonus

Spil på Southampton – Liverpool hos Bet365 Sport!

Dansk sportsbetting: Det bedste bet. På lørdag tager The Saints imod de brandvarme drenge fra den røde del af Merseyside. For en stor håndfuld af gæsterne bliver det ligeledes et gensyn med hjemmebanen St. Marys, der banede vejen for profiler som Lallana, Mané og Clyne, der i skrivende stund spiller sit livs fodbold for den legendariske klub Liverpool FC. Herunder giver vi vores besyv på den spændende kamp i det sydlige England.
Liverpool rider på en bølge af succes, og selvom de just er blevet afbrudt af en 2 uger lang landskampspause, der kan vise sig at være smådyr for holdets profiler. Lallana, der virkelig har bidt sig fast i den sprudlende offensiv, måtte udgå af venskabskampen mod Spanien. Omfanget af skaden er endnu ukendt, men i værste fald, må Liverpool ændre på den start 11’er, der har givet dem en flot 1. plads i Premier League. De to magiske brasilianere har også en lang rejse hjem fra Sydamerika, hvorfor de heller ikke er 100 % sikre. Imens har hjemmeholdet også haft spillere på landskampspause, hvoriblandt de to forsvarskanoner Fonte og Van Dijk, der kun har lukket 12 mål ind denne sæson, også har spillet vigtige kampe for fædrelandet. Dette er dog kun spekulationer, og vi regner med en stærk start 11’er der sender Liverpool på yderligere vinderkurs. Det får du nemlig odds 2.05 for på Bet365, hvilket må siges at være ganske fordelagtigt som spiller. Her kan du jo passende drage nytte af den fede betting bonus på 1000 kr. som Bet365 tilbyder nye spillere lige her.

Det bedste bet: Mané i målhumør på sin gamle hjemmebane

bedste bet liverpool southampton

Spil på Southampton – Liverpool hos Bet365 Sport!

Da Liverpool hentede den unge senegaleser i sommer fra netop Southampton, var det bl.a. qua hans evne til at finde målet på sin gamle hjemmebane St. Marys. Mané har været særdeles godt spillende for sit nye hold og har bidraget med både mål og assists. I sidste spillerunde i den engelske Premier League gav Liverpool en syngende 6-1 lussing til Watford, der havde holdt buret rent i 5 timer op til den kamp. Mané selv scorede to flotte mål, og spillede sin måske bedste kamp for Liverpool indtil videre. Dette ser vi sagtens ske igen, og derfor anbefaler vi at smide en god portion penge på, at Mané scorer 2 eller flere mål på den hjemmebane, der tidligere har givet ham så mange jubelscener. På Bet365 får du et flot odds på 10.0, hvis du også tror på, at Mané scorer to mål mod sine gamle holdkammerater. Det mener vi er det bedste bet på denne kamp.

Et kombinationsodds, der sender dig i himlen

Du kan kombinere på mange måder på Bet365, og hvis du ikke tror på Mané, kan du nemt finde et ligeså godt odds på den danske bookmaker, måske endda bedre, hvis du i stedet tror på Firmino. Oddset på Liverpool sejren er dog så godt, at vi gerne vil kombinere med en dobbelt målscore, og dermed hive et odds på over 20.0 på lørdagens kupon. Det tror vi på er det bedste bet på kampen og vi anbefaler at man bruger den danske odds side Bet365, da det er her vi har fundet oddsene! God fornøjelse!

Spil på Southampton – Liverpool hos Bet365 Sport!