Gorilla Go Wilder

 

Gå amok i Gorilla Go Wilder! Læs anmeldelsen lige her

Tilbage i 2015 udkom Gorilla Go Wild af det store udviklingshus NextGen Gaming, og nu er de så klar med en uundgåelig opfølger til det fire år gamle hit. Herunder kan du læse meget mere om Gorilla Go Wilder, om dets design, spillefunktioner, spilleoplvelse, og ikke mindst hvor du kan spille det henne. God læselyst.

Designet

Lad os starte ud med at tage et kig på spillemaskinens design. Først og fremmest har du en spillemaskine i nogle virkelige klare og rene farver – du befinder dig nemlig på en solskinsø med klart vand og lækkert strand.
Til din venstre side har du gorillaen Gary, som er spillemaskinens maskot og hovedkvarter – og til din højre side har du alle tromlerne. NextGen har fokuseret på at holde det hele strømlinet og enkelt designet, derfor er der ikke nogen kasser eller synlige markeringer af tromlerne. Derimod er symbolerne blot flyvende i luften, og det fungerer rigtig godt.

gorilla go wilder

Spil Gorilla Go Wilder her

Teknik og funktioner

Lad os tage et kig på funktionerne og teknikken i Gorilla Go Wilder. Teknisk er spillemaskinen en progressiv slot (ikke som i progressiv jackpot) Det vil sige, at du starter ud med en ret lav tilbagebetalingsprocent på 92,03 % som stiger, efterhånden som du åbner nye features.
Hovedfeaturen i spillet er den såkaldte Shell Respin feature, som grundlæggende er free spins – disse vinder du, når du rammer de rette kombinationer. På disse features kan du maksimalt vinde 83,33 gange dit indskud – hvilket også kan gå hen og blive en del, hvis du benytter dig af maksindskuddet på 750 kroner.
En anden fed feature i Gorilla Go Wilder er de mange forskellige bonus øer, som du kan vinde. Der er i alt 8 forskellige bonus øer, der hver især kræver en række gennemspilninger, før de kan blive låst op. Øerne er som følger:
– Tiki Bar
– Crystal Cave
– Green Jungle
– Waterfall
– Spooky Jungle
– Purple Jungle
– Sunset Beach
– Volcano
Når du låser op for en ø, vinder du også en masse free spins – og så er det nemlig, at det kan gå hen og blive rigtig sjovt!

Om spilleoplevelsen

Gorilla Go Wilder er en rigtig happy feeling spillemaskine. Først og fremmest har du det ret naive design med den lille glade gorilla Gary, og så har du også hele det eventyrlige design med de mange forskellige ferieøer, som du kan vinde i spillet. Derudover er der også hele lydsiden, som er et rigtig godt supplement til den søde grafik.
Gorilla Go Wilder har den samme teknik, som mange andre NextGen spillemaskiner også har. Dermed får du først og fremmest en spillemaskine, som er lige at gå til, hvis du altså har prøvet nogle af deres andre titler før.
Et enkelt minus ved Gorilla Go Wilder er blandt andet, at når du vinder free spins (øer), så bliver de enkelte spins kørt igennem automatisk, og du har derfor mindre kontrol over spillet – hvilket er et pænt stort minus.

gorilla go wilder

Her kan du spille Gorilla Go Wilder

Da Gorilla Go Wilder er udviklet af NextGen Gaming, som er en virkelig populær og udbdredt spiludvikler på det danske iGaming marked, så er der allerede gode sandsynligheder for, at du lige nu finder spillemaskinen på dit foretrukne online casino. Ellers kan du blandt andet prøve disse sites:
– Lucky Niki
– LeoVegas
– Unibet

Konklusion

Er Gorilla Go Wilder så dine lommepenge værd? Det kommer helt sikkert an på, hvad du selv foretrækker af en spillemaskine? Vil du have en, som både er spændende, sjov og udfordrende – så er Gorilla Go Wilder helt sikkert pengene værd. Og da den er progressiv, så kan du dog også forvente, at der kan være lidt længere imellem gevinsterne i starten. Men nu plejer man jo at sige, at alt godt kommer, til den som venter. Så fortvivl ej, og giv denne fede spillemaskine et forsøg!

Spil Gorilla Go Wilder her