Finn and the Swirly Spin

Finn spiller fløjte og tryller

Finn er sådan en sød lille fyr med rødt hår og en tyk mave, der grangiveligt ser ud til at stamme fra Irland. Han sidder og hygger sig for enden af regnbuen, spiller lidt fløjte, og kigger på den magiske spiral, ser spytter jackpots ud til de heldige. Og nogle gange tryller han også lidt, og sørger for at spillerne får heldet med sig.

Det er rigtigt hyggeligt at være i selskab med Finn og hans ”swirly spin”, og det er bestemt heller ikke kedeligt. Der er nemlig masser af fed magi i the swirly spin, og gigantiske gevinster på højkant s0m kan prøve af på Unibet online casino.

finn and-the swirly spin spilleautomat

prøv spillemaskinen hos unibet

Utraditionel spiral opbygning og mange gevinstlinjer

Finn and the Swirly Spin er en video slot med 5 hjul, 5 rækker, ét wild symbol, og en free spins nøgle. Herudover findes der fire forskellige random bonus features.

Det helt unikke og revolutionerende ved Finn and the Swirly Spin er selvfølgelig grundspillets spiral form – symbolerne falder ikke ovenfra ned, men arrangerer sig i stedet i en firkantet spiral.

Symboler følger dette spiral mønster, og vindende symbol kombinationer udskiftes med friske symboler, indtil der ikke er flere vindende kombinationer. Der kan vindes både lodret og vandret.

Hver runde starter du med et nøgle symbol i venstre hjørne. Lykkes det dig at få fjernet så mange symboler at nøglen ender i midten, når du til bonusspillet. Og det vil vi da håbe for dig at du gør, for det er både en flot oplevelse rent grafisk, og selvfølgeligt også rimeligt indbringende. Mere om det nedenfor.

Udbetalingsprocenten for Finn and Swirly Spin er 96,62%, hvilket er et godt stykke over gennemsnittet for Netent spillemaskiner. Dette i sig selv burde jo gøre Finn and the Swirly Spin til et godt valg!

Random feature med 4 variationer

Finn tager det som allerede nævnt helt roligt, men af og til synes han lige, at han skal give den lidt ekstra gas ved at lave en af fire former for magi. Det er rigtig sejt og fedt når Finn fyrer den af med magi, men hvornår det sker, det ved kun Finn! Der er nemlig tale om Random features, der dukker op når man mindst venter det.

De fire random features i Finn and the Swirly Spin er som følger:

– Irish Luck
– Dragon Destroy
– Starfall Wilds
– Magic Transform

Hver feature har unikke – og indbringende egenskaber.

Det er fedt, at lykken lige pludselig kan vende kraftigt i spillet, og at der sker en masse. Men random feature i spillet er ikke bare aktive i grundspillet, de er også til stede under de vilde free-spins spil!

Fire forrygende free spins spil!

Hvis du er heldig at nøglen rammer det centrale rum i spiral grundspillet, så er der 10 fantastiske free spins til dig. Men der er ikke bare tale om ti free spins, der er nemlig tale om free spins, hvor man vælger en af de førnævnte random features.

Dog skal man låse featuresne op, og på den måde kan man sige, at der er en progression i spillet, og at det kan betale sig at spille videre, da man på denne måde får adgang til vildere og vildere bonusspins features.

Rækkefølgen af hvordan bonusspillene låses op er som følger:

– Star bar free spins
– Lava Lair free spins
– Lucky Mug free spins
– Golden Pot free spins.

Disse free spins kræver henholdsvis 1, 4, 9, og 16 nøgler for at blive låst op. Nøglerne får man bekendt når man er så heldig at ramme symbol kombinationer nok til, at den nøgle man modtager i starten af hver nye spilrunde bevæger sig ind i midten.

Free spins spillene i Finn and the Swirly Spin er både flotte, og ikke mindst utroligt indbringende – hvis du altså kan ramme dem! Mig bekendt er Finn and the Swirly Spin nemlig en temmelig hård nød at knække. Men alene for underholdningen bør dette spil absolut have topkarakter!

Konklusion: God underholdning og flotte animationer

Finn and the Swirly Spin er intet mindre end et fornøjeligt bekendtskab af en spilleautomat. Der er tale om en ganske unik og revolutionerende konstruktion fra Netents side, og du har med garanti aldrig set en spilleautomat der ligner Finn and the Swirly Spin.

De flotte animationer, den hyggelige stemning, og de spændende bonusspil gør helt klart Finn and the Swirly Spin hver at udforske. En ting må jeg dog indvende, og det er at Finn and the Swirly Spin virker som en hård nød at knække. Jeg måtte vente længe på gevinster og at få adgang til bonusspil, og jeg var glad for, at det ikke var mine egne penge jeg spillede for.

At det ikke lige var mig der var heldig med denne maskine betyder dog ikke at det ikke er dig der bliver det, og som bekendt ved at man aldrig om en maskine er løs eller stram, da algoritmen konstant ændres.

Så selvom det umiddelbart kan ligne at du skal væbne dig med tålmodighed for at få ram på gevinsterne i Finn and the Swirly Spin, så synes jeg ikke det skal afholde nogen for at prøve denne spændende maskine, det er fremragende underholdning, helt enkelt, og det er jo lige præcis det som pengespil på nettet handler om.

prøv spillemaskinen hos unibet