Lottotal

Tjek dine lottotal for januar 2022

LørdagsLotto millionærgaranti

Det hele startede med lørdagslotto i 1989, hvor danskerne fik en helt ny måde at blive virkelig rige på. Der kom det klassiske lørdagslotto nemlig til Danmark. Spillet hvor de rigtige lottotal skal rammes har således eksisteret lige siden. Her blev det muligt i tv at følge en studievært, der lørdag aften pillede bolde ud af en tromle. På denne måde gjorde han eller hun simpelthen nogle danskere til millionærer. I dag er tv transmissionen for længst droppet, da folk kan finde vindertallene på nettet. Danske Spil har dog en live sending, hvor man online kan følge vindertallene blive udtrukket. Et så gammelt spil som lørdagslotto må selvfølgelig forny sig engang imellem. Det skete i 2014, hvor Danske Spil indførte millionærgaranti. Ændringen der skulle sikre mindst en millionær om ugen blev så populær, at Danske Spil i 2017 fulgte op med endnu en udvidelse. En såkaldt opgraderet millionærgaranti kom til verden for at sikre, at der fremover vil blive udtrukket to millionærer om ugen. For at finansiere udvidelsen steg prisen på en række fra fire kroner til fem kroner.

Vikinglotto blev til Onsdagslotto

Lørdagslotto blev så populært et spil, at det i 1993 blev fulgt op af Viking Lotto. Spillet tog sin begyndelse i de nordiske lande, og måske var det derfor, at vores stolte forfædre kom til at lægge navn til spillet i starten. De otte nordiske lande der i dag er med i lodtrækningen er: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen. Da trækningen finder sted om onsdagen, skiftede spillet navn til OnsdagsLotto i 2001. Vindertallene til OnsdagsLotto trækkes i Norge hver onsdag aften, og kan efterfølgende ses kl. 23:20 på Danske Spils hjemmeside. Vil du være med i spillet, skal du have købt din kupon og valgt lottotal senest onsdag kl. 18.00.
OnsdagsLotto har naturligvis også fundet vej til din smartphone, og det uanset om du har en Iphone eller Android telefon. I både App Store og Google Play kan der downloades en app, hvorfra du både kan spille Lotto, Onsdagslotto eller Eurojackpot. Her kan du også se de seneste vindertal, du kan scanne din fysiske kupon for at se efter en gevinst, og endelig kan du se, hvor din nærmeste lottoforhandler bor.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Sådan kan Onsdagslotto spilles

  • Lyn Onsdagslotto – Dette er den absolut mest populære blandt danske lottospillere. Systemet spytter her en række tilfældige lottotal ud, og herefter er det bare at bede til Vor Herre om, at der er ramt rigtigt.
  • Udfyld selv Onsdagslotto – Dette er spillet for dig, som har din selvtillid i orden. Her skal du nemlig selv vælge dine lottotal. Du bestemmer helt selv hvor mange rækker, du vil spille. Så har du nogle bestemte lykketal, du gerne vil bringe i spil, så er dette bare spillet for dig.
  • Lykke OnsdagsLotto – I dette spil går det ud på, at man spiller på lige netop de tal, der bringer en allermest lykke. Du vælger mellem et og fem lykketal, mens en computer hos Danske Spil så udvælger det sjette tal. Så frem du vælger færre end fem lykketal, så vil computeren automatisk vælge de sidste, sådan at du har sekst tal til sidst. Det er dog muligt, at spille Lykke Onsdagslotto i en udfyld-selv udgave, hvor du vælger samtlige tal, der skal på din kupon.
  • Ønsker du større chancer for at hive den store gevinst hjem, kan du altid tilkøbe en joker. Den koster 10 kroner, og kan benyttes til hvilken som helst kupon.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Eurojackpot Danske Spil

Eurojackpot kom til verden i 2012 og er det nyeste lottospil, som Danske Spil tilbyder. Spillet der også kaldet Eurolotto, er blevet ekstremt populært, for der er virkelig store bonusser at hente her. Ja faktisk ikke mindre end minimum 63 millioner i 1. præmiepuljen. Og ofte når gevinsten endnu højere op. I Eurojackpot spiller man med flere lande i Europa, hvilket gør, at puljen starter så stort, og hurtigt når gigantiske højder. Selve trækningen af vindertallene i Eurojackpot foregår hver fredag i Helsinki i Finland.
Spillet går ud på, at du vælger fem tal plus to ekstra tal for at vinde 1. præmiepuljen. De første fem tal er hovedtal, mens de resterende kaldes stjernetal. Hovedtallene skal du finde mellem tallene 1-50, hvorimod stjernetallene går fra tallene 1-10. Sker det, at ingen heldige spillere vinder første præmien, går gevinsten videre til næste uges trækning. Når førstepræmien når helt op på 570 millioner, bliver det overskydende sendt videre til 2. præmiepuljen. En sidste bemærkning til Eurojackpot er, at spillet hedder sådan, fordi du spiller med en masse europæiske lande. Der er altså ingen fare for, at du får din gevinst udbetalt i Euro.
Eurojackpot kan spilles således:

  • Lyn Eurojackpot – Er et virkeligt populært spil, hvor systemet giver dig fem hovedtal, og to stjernetal på hver af de rækker, som du vælger at spille.
  • Vælg Selv Eurojackpot – Dette er spillet for dig, der helt selv ønsker at vælge dine lottotal.
  • System Eurojackpot – Her kommer et system spil for dig, der er matematiker med en teknisk tilgang til det at spille lotto.
  • Lykke Eurojackpot – Hører du til blandt de spillere, som har de helt rigtige lykketal, kan du bringe dem i spil her. Du skal vælge minimum et hovedtal eller et Stjernetal, og så finder en computer de resterende.

se vores danske casinoer online