Gone Fishin

Gone Fishin – sådan spiller du!

Har du brug for lidt frisk havluft, men orker du egentlig ikke at skulle bevæge dig ud af døren? Så tag på fisketur med Gone Fishin spillemaskine fra Neogames i den virtuelle verden og slip for at skulle iføre dig waders og finde fiskestangen frem fra kælderen.

Gone Fishin er et populært kvikspil, som er ganske simpelt at finde ud af og som der ligger i betegnelsen ”kvikspil” kan du selv vælge om spillet skal varer i 1 minut, eller flere timer.

Læs Gratispengespil.com anmeldelse.

Gone fishin gratispengespil

Beløbsindsatsen er helt op til dig. Du vælger selv om du vil spille for et højt eller lavt beløb. Men som med de fleste andre spil, så gælder det, at jo flere penge du satser, jo flere kan du vinde.

Når du skal i gang med at spille, skal du vælge hvor meget du ønsker at satse og derefter skal du vælge mellem de 3 fiskere – hvem tror du fanger en fisk? Sats på ham og kryds fingre. Hvis du hellere vil overlade det til tilfældighederne, kan du lade spillet vælge en fisker for dig. Hvis du vil slippe for at sidde og trykke ved hvert sats, kan du også sætte spillet på ”auto”. Så skal du blot læne dig tilbage og håbe på at den automatisk valgte fisker, fanger store fisk til dig. Fanger han affald til dig, betyder det desværre, at du ikke har vundet. Men så kan du jo give det endnu et skud og se om ikke der kommer en fisk til dig næste gang.

Visuelle features

Når man kommer ind på spillet Gone Fishin bliver man mødt af en farvestrålende side, som er helt som man nu kan forvente, af et fiskespil. Der er blåt hav, lyseblå himmel, fiskere, både og andre havdyr. Nederst finder du en bjælke med info om hvor mange penge du har, hvor meget du vil satse, en knap til autoplay og andet info.

Når man spiller, kan man vælge mellem 3 forskellige fiskere, som hver har deres sjove udseende. Den ene ligner lidt en gammel, sød og glad bedstefar, med gråt skæg. Han er iført gult regntøj og sidder i en orange gummibåd. Fisker nummer 2 ser lidt mindre glad ud, men ikke desto mindre, ser han stadig sjov ud. Han er mast ned i en meget lille jolle og er iført en redningsvest og en rigtig lystfiskerhat. Den sidste fisker, ligner en rigtig kommerciel fiskermand. Han har et stort skæg, er iført waders og en ægte fiskermandshat.

Konklusion

Tag med på fisketur med Gone Fishin. Det er et dejligt, simpelt online casino spil, hvor du selv vælger din bonus og hvem af de 3 skøre fiskere, du tror fanger en fisk næste gang. Vil du vinde stort, skal du satse stort. Men du kan også vælge, at satse mindre beløb, hvis du blot vil spille lidt for hyggens skyld. Sæt spillet på auto, hvis du ønsker at læne dig tilbage og ikke vælge indsats og fisker hver gang. Hold øje med den nederste bjælke, for at se hvor meget du har vundet og hvor meget du satser hver gang.

dette pengespil på nettet er præget af strålende farver og sjov grafik, som bringer smilet frem på ens læber.

Du kan spille Gone Fishin hos Dansk 777

Dansk 777

dansk777 gratispengespil