Freebet

Freebet oddset 2021

Top freebet sider

#CasinoVurderingBonusBonuskode
6Cashpoint Sport review button 100% betting bonus på op til 1000 kr.Behøves ikke Besøg

-reklameindhold-
Bonusvilkår: Kunden får godskrevet bonussen umiddelbart efter den første indbetaling på mindst 100 DKK og maks. 1000 DKK med 100 % af det første indbetalingsbeløb. Det indbetalte beløb og bonusbeløbet skal omsættes 3 gange på sportsvæddemål. Kun spil på væddemål med odds 1.6 eller over tæller med i omsætningskravet.Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen.Flere bonuspenge-spilindsatser på den samme hændelse er ikke tilladt. I så fald forfalder bonussen.Bonusbetingelserne skal opfyldes inden for 90 dage (bonusperiode) fra den første indbetaling. Ellers forfalder bonussen.

Hvis du er en ferm oddser, så ved du helt sikker, hvad et freebet er. Hvis du ikke er så stærk i alle sportstermerne, så vil du blive meget klogere her. Et free bet er et spil, du kan placere på bookmakerens regning. Spillene er altid begrænset til en vis sum, hvor du kan spille, og i nogle tilfælde også begrænset til visse betting sider. Derfor skal du være opmærksom, når du vælger at spille et freebet, så du får det så gratis som muligt. Der kan nemlig være gennemspilskrav eller særregler, selvom spillet kaldes free. I dag har mange bookmakere free bets til eksisterende kunder og nogle tilbyder det til nye kunder, og det er en rigtig god måde at give bonusser på. Nogle spiller meget risikabelt og kan vinde rigtig store penge, mens andre hellere sætter pengene sikkert og tager en mindre gevinst. Læs meget mere om freebets og bookmakere lige her.

free bet

Bet365 gratis væddemål

Der findes en række bookmakere herhjemme, som deler flittigt ud af freebet til betting. Hos Bet365 finder du eksempelvis jævnligt freebets til forskellige kampe og beløb. Bet365 giver deres freebets til eksisterende spillere, oftest i tilfælde af store eller mange kampe. Så kan du være heldig at modtage 50 kr., som du kan spille for. Også Unibet er tilhænger af denne form for gavebod. De tilbyder også nuværende spillere freebets, så de kan få en gratis chance for at vinde. Senest i februar 2018 gav de 50 kr. i freebet i anledning af Europa League, hvor du kvit og frit kunne satse dine penge på en, to, tre eller mange Europa League-kampe.

Også NordicBet og Danske Spil giver deres brugere mulighed for freebet i ny og næ. Danske Spil har ofte gjort det i forhold til landskampe, hvor du kan få et freebet på kampens resultat eller andet. Det er en kamp, som lokker mange seere til, hvorfor et freebet kan anvendes af mange forskellige typer mennesker. Måske endda folk, som aldrig har spillet før, vil pludselig gerne bruge deres freebet på en dansk sejr.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Freebet uden indbetaling i 2021

Du vil måske gerne modtage et freebet uden at skulle registrere eller indbetale nogle penge. Det er svært at få freebet uden at være registreret, så det er det første du skal gøre. Hos Unibet, Bet365 og NordicBet skal du have en konto, før du kan få fingrene i de gode free bets. Derfor er det en god idé at registrere sig og spille lidt for egne penge, hvorefter du ud af det blå en dag vil blive tilbudt et gratis væddemål.

LeoVegas bruger et freebet som velkomstbonus, hvor du lige nu kan få et matched freebet op til 500 kr. Her kræver det dog også at du selv spiller for et beløb, hvorefter du modtager samme beløb at spille for. Det kan derfor være svært at finde udbydere, som vil lade dig spille på deres regning, uden du selv har lagt lidt penge ud selv.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Forhøjet odds med Betfair

Udover free bets findes der også en række andre bonusser, som bookmakerne kan køre med. En af de bookmakere, som kører med en anderledes type bets, er Betfair. De har tit velkomstbonusser i form af forhøjede odds, hvor du får et odds meget højere, end det normalt ville være. Eksempelvis spiller Barcelona mod Getafe, hvor Barcelona er storfavoritter til at vinde, og oddset ville normalt ligge omkring odds 1.20. Hos Betfair kan du så få samme kampodds til odds 8, hvorfor dine chancer for at vinde store penge øges. Det er en anden form for betting bonus, som bookmakerne bruger, og du finder den især hos Betfair, der ofte kører med denne oddsforøgelse.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvorfor betting?

Spil på sportsvæddemål er super populært, og det er der ikke noget overraskende i. Når du sætter penge på sportsvæddemål, har du selv indflydelse på, om dit spil har en stor eller lille chance for at gå hjem. Ligeledes har du selv indflydelse på, hvor mange penge du har mulighed fro at vinde, da du vinder mere, des mere du spiller for. Dermed er odds ikke som med Lotto, da du i høj grad kan præge dine vinderchancer og vinderbeløb. I starten af bookmakernes levetid var det især fodbold, der var topscoreren inden for betting, hvor du i dag kan finde langt de fleste sportsgrene online.

Du kan eksempelvis spille på hunde og hestevæddeløb, hvis du er til den slags. Eller du kan spille på, hvem der vinder en computerspilsturnering – også kaldet esport. Måske du hellere vil sidde oppe hele natten og bette på amerikansk fodbold eller ishockey. Uanset hvad, du er til, så er der i dag uanede muligheder for betting online, og markedet bliver kun større og større. Der er også kommet langt flere væddemål på de enkelte kampe. I dag finder du op til 300 forskellige væddemål på eksempelvis en Champions League-kamp, hvor du kan spille på alt lige fra hjørnespark til frispark til hovedstødsmål eller røde kort. Og så finder du selvfølgelig stadig de helt gængse odds 1X2, hvor du forudser vinderen af kampen.

Men selvom du har stor indflydelse på, hvor store dine vinderchancer er, så husk at intet er sikkert – heller ikke selvom topholdet spiller mod bundholdet. Og det er også dét, der giver odds sin charme. Det er nemlig ikke en selvfølgelig at FC Barcelona eller Manchester City vinder, selvom de møder et dårligere hold. Så spil for dét, du kan tåle at tabe, og så er du altid på den sikre side.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Vær opmærksom på freebet

Freebets kan lyde som en gave lige ned i lommen, og det er det også i nogle tilfælde. Men det koster ikke noget at være opmærksom, så læs altid det med småt, så ikke du føler dig snydt efterfølgende. I nogle tilfælde vil der være en række regler forbundet med oddset, som det er en god idé at læse. Det kan være, at din eventuelle gevinst skal gennemspilles en række gange, før du kan trække dem ud fra spilkontoen. Det kan også være, at dit free bet skal bruges på kampe, der minimum har odds 1.50. Eller også må du kun bruge dit freebet til kampe i en bestemt liga eller endda til en udvalgt kamp. Læs altid det med småt, for så vil du stå meget bedre, når du forhåbentlig har vundet på dit freebet.