Cookie- og privatlivspolitik

Gratispengespil.com benytter fortrinsvist cookies og persondata til følgende formål:

  • Optimere brugeroplevelsen. En del af den data som vi indhenter igennem cookies bliver brugt som en metode til at analysere vores besøgende gæsters brug af Gratispengespil.com. Vi bruger disse cookies fremadrettet som et værktøj til at kunne forbedre brugeroplevelsen og optimere vores hjemmeside bedst muligt.
  • SEO. Vi bruger cookies som en del af vores søgemaskineoptimering på Gratispengespil.com. Vi er altså interesserede i at analysere nærmere, hvordan du kommer ind på vores side, og hvilke sider, du har besøgt. Dette vil ikke være noget du på nogen måde vil mærke til, når du besøger Gratispengespil.com
  • Måling af trafik. Vi bruger cookies og persondata til at måle trafikken på vores hjemmeside. Herunder eksempelvis, hvor mange der besøger siden, hvorfra de besøger siden, hvilke tidspunkter trafikken er tungest med mere.
  • Teknisk funktionalitet. Cookies bliver brugt til at gøre Gratispengespil.com mere funktionel for dig som gæst, da siden ikke vil behøve at skulle loade lige så meget hvis du besøger siden gentagne gange. Der vil de downloadede cookies være med til at huske dine præferencer, samt de sider du har benyttet. Derfor vil brugeroplevelsen, indlæsningen af de forskellige artikler og responstiden være hurtigere.

Persondata og personoplysninger

Persondata og personoplysninger bliver brugt i begrænset grad her på Gratispengespil.com. Det er primært hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, at du bliver bedt om at afgive dit navn og din email-adresse, således at vi er i stand til at sende vores nyhedsbreve ud til dig. Det er dog kun noget vi gør efter, at du har givet dit tilsagn om at du ønsker det, og vi sender altså ikke nyhedsbrevene ud, hvis dette ikke er sket. Ingen af de eventuelle personoplysninger der afgives bliver givet videre til en tredjepart, og man kan være helt sikker på, at de ikke bliver misbrugt medmindre der forelægger en konkret aftale og et klart tilsagn og en aftale om det imellem dig som besøger siden og Gratispengespil.com.
Inde på Gratispengespil.com vil man støde på en masse forskellige henvisninger, der leder ind til sider, der er samarbejdspartnere i form af danske casino sider, danske poker sider og danske betting sider. Disse samarbejdspartnere er selvstændige virksomheder. Vi kan derfor ikke tage ansvar for hvordan cookies og persondataoplysninger bruges inde på disse sider, da de ikke er ejet af Gratispengespil.com. For at finde ud af dette må du undersøge de individuelle online casinoers privatlivspolitikker. Vi kan dog garantere for, at de personoplysninger, der måtte blive afgivet inde på Gratispengespil.com’s domæne ikke vil blive videregivet til en tredjepart uden tilladelse fra dig som bruger af siden.

Cookies på Gratispengespil.com

Gratispengespil.com benytter sig af visse cookies, som du som bruger af siden efterlader når du benytter dig af siden. Det er dog ikke oplysninger, der bliver misbrugt eller videregivet, men her kan du læse mere om, hvordan vores cookie- og privatlivspolitik fungerer her på siden.
Cookies er små dataspor, som din harddisk lagrer når du færdes på internettet, og der vil være cookies på alle sider som man besøger når man surfer på nettet. De benyttes så din harddisk ikke behøver at loade ligeså meget næste gang du besøger siden, og så man ikke er nødt til at skulle logge ind igen og igen hver gang. Det er nærmest alle sider der i dag har cookies. Inde på Gratispengespil.com bruger vi også cookies, som et værktøj til at undersøge og analysere vores besøgende gæsters adfærd på siden. Det kan blandt andet være for at få et bedre overblik over hvor vores besøgende kommer fra, hvilke af vores sider de besøger og i nogen grad også hvor lang tid de bruger inde på de enkelte artikler, anmeldelser og sider. Formålet med vores brug af de cookies som vi efterlader hos brugerne er at optimere siden, så den i fremtiden i endnu højere grad kan tilpasses de behov som vores brugere efterspørger. Vi bruger desuden også cookies til at analysere, hvorvidt vores besøgende besøger Gratispengespil.com fra en mobilenhed, som for eksempel en tablet eller en smartphone eller om de tilgår siden fra en computer. Desuden vil eventuelle klik på annoncer eller henvisninger til vores samarbejdspartnere også blive registreret og indgå i vores analyse af siden. Den data vi indsamler om din adfærd vil på ingen måde blive koblet sammen med et navn og øvrige persondataoplysninger, og uanset hvad er det oplysninger, som der ikke bliver videregivet uden dit samtykke. For dig som bruger af hjemmesiden vil cookies ikke være noget du mærker til når du benytter siden.

Ønsker du ikke cookies, kan de nemt slettes fra din harddisk

Cookies som der er lagret på din harddisk gør ikke din computer skade, men der kan være årsager til, at man ikke er interesseret i at lagre cookies på sin harddisk. Er dette tilfældet, kan man til hver en tid vælge at slette de cookies, som man har liggende på sin harddisk. Det er ganske simpelt, og ikke noget der er særligt tidskrævende. Du kan finde en overskuelig vejledning til, hvordan man sletter sine cookies inde på det følgende link: http://minecookies.org/cookiehandtering/
Hvis du slet ikke ønsker at din harddisk skal gemme nogle cookies når du surfer på nettet, kan du ligeledes vælge at blokere for cookies fremover, eller vælge at få en advarsel hver eneste gang, at din harddisk vil gemme en cookie. Inde på de foregående link kan du finde en vejledning til, hvordan man gør dette.

Hvis du står tilbage med nogle opklarende spørgsmål om, hvordan persondata og oplysninger om din adfærd på Gratispengespil.com benyttes, er du velkommen til at kontakte os til hver en tid det skal være. Så skal vi gerne svare på eventuelle spørgsmål du måtte have på området. Du kan skrive på mail til info@gratispengespil.com, hvor vi altid vender tilbage til de henvendelser vi modtager. Alle henvendelser og forespørgsler behandles seriøst. Yderligere spørgsmål om lovgivningen på området, kan du finde svar på i Persondatalovgivningen som du kan læse meget mere om lige her: Persondataloven.