Napoleon kortspil

Hvad er Napoleon kortspil helt præcist?

Er Napoleon ikke ham der manden, der var i militæret og som står skrevet mange steder i historiebøgerne? Jo det var det selvfølgelig. Men Napoleon er rent faktisk også et kortspil, som denne artikel vil handle om. Vi vil ikke give dig en masse information om selve manden Napoleon, vi vil nemlig meget hellere snakke om kortspillet Napoleon, som du selvfølgelig kan afprøve. Dog skal det lige siges, at spillet selvfølgelig er opkaldt efter Napoleon Bonaparte, så det har selvfølgelig en sammenhæng på denne måde. Men hvad er Napoleon så helt præcist, når vi snakker om selve kortspillet? Det er en form for kabale, som du kan spille helt selv. Du behøver derfor hverken genere din søster, din bedstemor eller din far for at spille med dig, du kan nemlig bare starte med at spille helt selv. Selvfølgelig kan man sagtens være to til at spille Napoleon, men så er det vist mere for hyggens skyld end for nødvendighedens skyld.
Når du spiller Napoleon kortspil, så skal du finde to sæt af kort frem. Hvis du spiller det på computeren, så skal du selvfølgelig ikke selv finde kort frem, da de bare kommer frem på computeren pr. automatik. Nå hvor kom vi fra? Når du spillet Napoleon, så skal du selvfølgelig lige lære, hvordan det hele fungerer. Men det er meget ligetil, og vil ikke være noget, som du skal sidde og blive fortvivlet over. Det vi roligt kan sige til dig er, at du helt bestemt vil nyde spillet, finde det mægtigt sjovt og bare have det rart med Napoleon kortspil. For det er nemlig lige præcis, hvad det er for noget – et hyggeligt kortspil som du kan spille med dig selv eller en ven eller familiemedlem.

napoleon kortspil

prøv spillet hos spildansknu

Sådan spiller du Napoleon kortspil

Der er ingen grund til at udsætte tiden eller vente længere, du skal da nemlig bare komme i gang med Napoleon kortspil lige nu. Efter du har læst dette afsnit, så vil du helt sikkert være klar til kamp. Vi giver dig nemlig en hurtig gennemgang af Napoleon kortspil, så du ikke behøver at lede internettet tyndt efter nogle spilleregler. Først og fremmest består spillet af to sæt af kortspil. Hvis du ikke spiller på computeren, så skal du selv have to sæt af kortspil i huset. Der skal i alt være otte rækker med disse kort, hvor du skal kunne se dem alle sammen og deres tal. Igen tager vi udgangspunkt i, at du spiller det via din computer. Her vil du nemlig se nogle tomme felter, hvor du skal samle kortene i. De skal nemlig samles i en bestemt form for rækkefølge. Du kan flytte rundt på kortene i deres rækker, sådan så du kan lave dem i de helt rette rækkefølger. Du kan flytte kortene på forskellige måder, men det finder du hurtigt ud af, når du gang i gang med at spille. Du skal starte med at lave en række fra es til og med konge. Du skal gøre dette så hurtigt, som du overhovedet kan gøre det, da tiden er noget af det vigtigste, når det kommer til Napoleon kortspil. Hvis du er ligeglad med tiden og bare sidder og hygger dig, så betyder det selvfølgelig ikke så meget igen. Det er ikke helt nemt at spille Napoleon, men det er noget som alle og enhver kan lære. Du skal derfor ikke være bange for, at det er for svært til dig, da du stille og roligt vil lære det mere og mere samt blive hurtigere og hurtigere.

Altid lær reglerne inden du kommer for godt i gang med Napoleon kortspil

Det er altid en god idé at lære reglerne, inden du kommer for godt i gang med Napoleon kortspil. Selvfølgelig er der ingen, som der siger, at du bare skal lære dem til fulde samt blive en professionel Napoleon spiller lige med det samme. Men så længe du gennemgående kan de mest generelle regler samt ved nogenlunde hvad spillet går ud på, så kan det ikke være helt dårligt for dig. Det bliver altid nemmere at spille, hvis du også har en idé om, hvad du rent faktisk skal gøre og hvad dit næste træk skal være. Ellers kan det hurtigt blive både svært, kedeligt og ikke lige være noget for dig. Det er aldrig sjovt at spille et spil, som man ikke rigtig har forstået, så hvis du sørger for at undgå det med Napoleon kortspil, kan det sagtens være en af dine store favoritter, når det kommer til spil på internettet, computeren eller i hjemmet.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Find Napoleon online og spil med eller uden penge

Napoleon kortspil kan sagtens findes online, hvor du kan spille både med eller uden penge. Hvis du spiller med penge, så er det endnu vigtigere at lære strategien og reglerne ordentligt. Men du kan også bare tage det helt stille og roligt fra start af uden at bruge dine egne penge. Der finder du bare en side, der tilbyder Napoleon helt gratis. Dem kan du nemlig sagtens finde på internettet, hvis du gerne vil prøve det på denne måde. Det hele behøver ikke altid handle om at vinde penge, selvom det altid er rart. Napoleon kortspil er klar til dig lige nu!

prøv spillet hos spildansknu