7 kabale

Hvad er 7 kabale?

7 kabale er et kortspil, som vi alle sammen kender og elsker. Der er nok ikke et eneste menneske, der ikke har prøvet at spille 7 kabale før – om det så har været med dit eget sæt af spillekort eller på en computer. Det er nemlig et spil, som du på ingen måde har kunne komme udenom, da det simpelthen er så populært blandt en masse mennesker. 7 kabale er det helt perfekte spil, hvis du har brug for noget tidsfordriv eller noget, der lige kan gøre det hele lidt sjovere og meget hyggeligere. Der er bare noget sjovt og noget hyggeligt ved spillet 7 kabale, som du på ingen måde kan få med mange andre former for spil. 7 kabale er helt sikkert noget helt specielt, når det kommer til spil og helt generelt bare kortspil. 7 kabale er derfor selvfølgelig en form for kortspil, hvor du skal ligge en kabale med i alt 7 kolonner. Det er derfor navnet også er blevet til det. Hvis du gerne vil vide mere om 7 kabalens historie, så skal du bare fortsætte med at læse næste afsnit eller springe videre til det næste igen, hvis du er ligeglad med historien om dette kortspil.

spildansknu 7 kabale

Spil hos spildansknu

Historien om 7 kabale

Man er ikke 100 % sikker, men det siges at 7 kabale kommer fra enten Skandinavien eller et sted i Tyskland. Dette er dog ikke bekræftet, og man ved det derfor stadig ikke med sikkerhed. Det er heller ikke præcist 7 kabale, der kommer herfra, men man mener, at der engang har været noget, som har mindet meget om det. Det helt præcis kortspil 7 kabale er man ret sikker på kommer fra Canada. Her bliver det dog bare kaldt for ”Klondike”. Det kommer helt tilbage fra det 19. århundrede, hvor minearbejdere der gravede efter guld var helt vilde med 7 kabale og spillede det hver dag efter de havde været på arbejde i mange timer. Det er også grunden til, at de valgte at give det navnet Klondike som på dansk altså er navnet 7 kabale. Dette er kort lidt om historien vedrørende 7 kabale – der er nemlig ikke så meget mere til historien end det! Hvis du gerne vil vide mere om 7 kabale helt generelt og online, så forsæt endeligt med at læse artiklen til ende.

Du kan spille 7 kabale online

Hvis du gerne vil spille 7 kabale, hvorfor så ikke prøve at spille 7 kabale på online casinoer? Her kan du nemlig spille lige så meget, som du har lyst til – og du kan endda spille for penge, hvis dette også vækker din interesse. Hvis du ikke har lyst til overhovedet at begynde at spille for penge, når det kommer til 7 kabale, så er det bare med at fortsætte uden penge – for det er der selvfølgelig også mulighed for at gøre. Du kan for eksempel spille 7 kabale online hos Danske Spil eller SpilDanskNu. Der findes selvfølgelig flere sider, men disse er to meget gode muligheder, da du kan spille med eller uden penge afhængig af, hvad du har lyst til. Der er ikke noget bedre end en god omgang 7 kabale, som du bare nyder og spiller helt gratis uden at bruge nogle penge. Her er der slet ikke noget pres på – andet end det pres, der kommer fra dig selv – og du kan bare sidde og slappe af med det og hygge dig. Når du spiller for penge i 7 kabale, så kommer der skam et helt andet pres på det, som du selvfølgelig skal gide at have på dig. Det er jo ikke sjovt at tabe penge bare fordi du ikke kan få 7 kabalen til at gå op. Dog kan det sagtens give den ekstra spænding i 7 kabale, når du spiller for penge, hvis du synes, at der mangler lidt af den.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Vinder jeg altid i 7 kabale?

Nej – du vinder skam ikke altid, når du prøver at lægge en 7 kabale. Det er meget forskelligt, om du vinder – eller om du får den til at gå op eller ej. Derfor er det også en god idé virkelig at tænke sig om, inden du begynder at spille for penge, når du har gang i 7 kabale. Det kan sagtens være meget sjovt til at starte med, men det kan også ende med at blive noget værre noget, hvis du ikke rigtig har lyst til at tabe flere penge eller har tabt endnu flere penge, end hvad du rent faktisk også havde forudset. Det er derfor dumt at tro, at du altid vinder eller kan få 7 kabalen til at gå op, da det så klart er en misforståelse. Der er ikke noget, der hedder altid, når det kommer til denne former for spil. Det er rent held med mere, når det kommer til 7 kabale. Dette gælder selvfølgelig også, hvis du spiller nogle af de andre former for kabale, som for eksempel Edderkop eller Napoleon. Her kan du heller ikke altid være sikker på, at det går op og at du vinder hver eneste gang. Husk at gør dig klar over dette, så du ikke forventer noget, der ikke passer eller ikke kommer til at ske. 7 kabale er sjovt, men du skal ikke bare satse og bruge løs af penge, medmindre du ikke har noget imod at tabe dem. God fornøjelse!

Spil hos spildansknu